Rea! Perfect Shoulders Visa större

Perfect Shoulders

Nya

Hjälper dig att aktivera bålmusklaturen och får en bättre hållning.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

450 kr

Lägg till i min önskelista

Mer information

Perfect Shoulder hjälper dig som ryttare att träna upp din hållningsmuskulatur genom att dra tillbaka och öka rörligheten i framåtroterade axlar och kutiga skuldror. Det gör att du uppnår en korrekt position i sadeln med tillbakadragna skuldror och en stark bål.

Genom att använda Perfect Shoulder sträcker du ut bröstet, förbättrar syresättningen och aktiverar bålmuskulaturen. Bekvämt, smidigt och dolt under kläderna tränar du upp din musklatur till en snygg och ergonomiskt funktionell hållning.

Perfect Shoulder passar även utmärkt för andra sporter där du vill behålla en stabil bål samtidigt som du måste ha full rörelsefrihet för armarna. Den gör sig även utmärkt framför datorn, i bilen eller när du är ute och promenerar, arbetar i trädgården eller enbart vill få till den där perfekta hållningen under en snygg klänning eller kavaj.

Hur fungerar Perfect Shoulder?

Målet med Perfect Shoulder är att uppmuntra och påminna kroppen att själv sträcka på sig. Detta sker genom att aktivera musklerna i mellangärdet och öka stabiliteten i bålmuskulaturen (mage och rygg), som är central för god och stark hållning samt axlarnas naturliga läge (bakåt och neråt). Tanken är inte att ersätta kroppens egen funktion av att hålla en god hållning, utan att uppmuntra och påminna kroppen att använda rätt muskler för en bättre hållning och sits i sadeln. Detta är viktigt eftersom det påverkar hela din kropp och din ridning.

Det unika med Perfect Shoulder är att den på ett ergonomiskt sätt hjälper dig att få tillbaka dina axlar och skuldror. Samtidigt ger den dig en mer upprätt hållning genom att påminna kroppen om stabiliteten i bålmuskulaturen (mage och rygg), som är central för god och stark hållning samt axlarnas naturliga läge (bakåt och neråt).

Perfect Shoulder är utformad så att den inte skär in under armarna eller skapa obehag kring armhålan genom stickningar i fingrar och händer. När du har tränat upp din muskulatur och har en korrekt hållning, känner du inte av Perfect Shoulder mer än som ett lätt stöd. När du däremot börjar säcka ihop stramar den och du blir påmind om att sträcka på dig.

Perfect Shoulder påminner om en nätt väst i sitt utseende. Den är tillverkad i mjukt andasmaterial och har två reglerbara, korsade band i ryggen. Dessa hjälper dig som ryttare att enkelt rotera dina axlar och skuldror till rätt position. Du kan även enkelt ändra spännkraften på din väst under ridpasset. Kanske vill du öka effekten efter det att du och hästen värmt upp och maxa effekten mot slutet av träningen.

Hur mäter du din storlek?

För att få rätt storlek på din Perfect Shoulder ska du mäta din omkrets i höjd med dina nedersta revben, alltså mittemellan bröstet och naveln.

Storlekstabell

  • XS mäter ca 50 - 75 cm
  • S mäter ca 70 - 85 cm
  • M mäter ca 80 - 95 cm
  • L mäter ca 90 - 105 cm
  • XL mäter ca 100 - 115 cm

Västen är tillverkad i andasmaterial och maskintvätt med liknande färger i 40 grader. Materialsammansättning: 80% polyester, 20% bomull

Omdömen

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Perfect Shoulders

Perfect Shoulders

Hjälper dig att aktivera bålmusklaturen och får en bättre hållning.

Skriv din recension